Home

Aanleg elektro installatie

Zoals u van ons weet voeren wij elektro installatie werkzaamheden uit op verschillende gebieden. Hier hebben wij de volledige installatie verzorgd voor een luxe villa. Hierbij kunt u denken aan een domotica syteem, elektrotechnische installatie, en alarm systeem.

Lees meer

Elektro installatie in restaurant

Binnen een restaurant in Wassenaar hebben wij een gehele installatie uitgevoerd. Hier hebben wij nauw samen gewerkt met de klant om een prachtig totaalbeeld te realiseren. Deze manier van samenwerking zorgt er voor dat de visie van de klant tot in detail is uitgewerkt en het resultaat mag er dan ook zeker wezen.

Lees meer

Onze nieuwe website is live!

Na hard werken is er een geheel nieuwe website gemaakt voor ons. wij willen dan natuurlijk ook Kevin van KOUDO bedanken voor de supersnelle services en fijne samenwerking. Je merkt en ziet aan alles dat hij gewoon weet waar hij het over heeft! Kevin begrijpt ook goed wat je bedoelt en voelt goed aan hoe je de site precies wilt…

Lees meer

Aanpassing groepenkast

Binnen een huidige grote groepen installatie hebben wij een volledige uitbreiding verzorgd. Hierbij moet worden gedacht aan de vervanging van oude kabels tot het bijzetten van originele groepen. Hier hebben wij gekeken naar de wens van de klant om de groepen installatie in zijn huidige vorm uit te breiden.

Lees meer